Bye Bye Belly Fat - trainingsschema (4 weken) voor dat strakke buikje!

Afbeeldingen van Bye Bye Belly Fat - trainingsschema (4 weken) voor dat strakke buikje!
Heb jij er ook genoeg van om je onzeker te voelen door je buikje? In Bye Bye Belly Fat krijg je van mij een compleet trainingsschema van 4 weken, speciaal ontworpen om jou te helpen buikvet te verbranden (HIIT) en je buikspieren te versterken (abs & core). Perfect combo!

Hey lieve powervrouw!

Ben jij er ook klaar mee om je onzeker te voelen door je buikje?

In Bye Bye Belly Fat geef ik je een compleet trainingsschema van 4 weken, zo uitgewerkt dat we focussen op het verbranden van buikvet (HIIT) en het versterken van je buikspieren. 

We beginnen met een krachtige HIIT-training (High Intensity Interval Training), gericht op het verbranden van dat hardnekkige buikvet. Je zult zweten, calorieën verbranden en je stofwisseling in vuur en vlam zetten! 

Maar we stoppen daar niet. We gaan ook aan de slag met gerichte buikspieroefeningen. Hello abs of steel! 

Waarom combineren we beide? Wel, de HIIT-training zorgt ervoor dat je lichaam vet verbrandt, terwijl de buikspieroefeningen je buikspieren versterken en vormgeven. Samen vormen ze de ultieme combinatie voor een strak buikje.

We bouwen het stap voor stap op gedurende 4 weken. Je zult merken hoe je steeds sterker wordt en meer energie krijgt. En om je helemaal in de juiste mindset te brengen, krijg je van mij ook leuke playlists mee! 

Je plant deze workouts zelfs vlotjes in een druk schema in! Beloofd!

Dussss... Bestel nu jouw Bye Bye Belly Fat en we gaan er samen voor! 

See you soon!

Liefs

Sofie

aka de beul ;)

€ 9,00
*
*
*