Combi-les Piloxing SSP/Pilates Flow op woensdag om 20.15 uur in Sint-Michiels (sept-okt '24)

Afbeeldingen van Combi-les Piloxing SSP/Pilates Flow op woensdag om 20.15 uur in Sint-Michiels (sept-okt '24)
*CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* Immaculataschool, Sint-Michiels. Les op woensdag om 20.15 uur. Sept: 4, 11, 18, 25 Okt: 2, 9, 16, 23 Lesgever: Sofie

In deze les combineren we twee energieke combi's: de Piloxing SSP in deel 1, de Pilates Flow in deel 2! 

Piloxing is gekend voor work-outs op toffe, energieke beats en in deze les combineren we twee programma's: Piloxing SSP en Pilates Flow by Piloxing. Deze laatste is gloednieuw en ik ben vereerd om als één van de allereerste deze les te mogen geven. :)

  • Piloxing SSP?

Dat is een hemelse combi van boksen (bye stress), dans (energieke, eenvoudige moves) en pilates (BBB). De les is gebaseerd op de intervalmethode, waardoor je afwisselend pittige en minder pittige oefeningen combineert en zo in een stevige fatburn-zone sport. De DJ-beats geven je 't gevoel dat je op een party staat. We trainen full body, met focus op een sterke core. Hallo buik- en rugspieren! 

  • Pilates Flow by Piloxing?

Pilates in een energiek Piloxing-jasje! Denk aan Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. 

Wil je werken aan je houding, stabiliteit, co√∂rdinatie en ademhaling? Pilates Flow by Piloxing is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het focust op lichaam √©n geest, dus het is niet alleen goed voor jouw sterke en lenige body maar het brengt ook rust in het koppeke. ;) 

Waarom Pilates Flow by Piloxing? Het heeft veel voordelen: een betere balans, co√∂rdinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus √©n bye bye stress! 

Meenemen: eigen matje. Toegankelijk voor beginners en gevorderd sporters. Je zult zeker genieten. ;) 

PS Liever alleen Piloxing SSP (cardio)? Kom dan op dinsdag om 20.10 uur meegenieten! Of verkies je de afzonderlijke Pilates Flow by Piloxing (deel op de mat)? Dan nodig ik je heel graag uit op maandag om 19 uur. Schrijf je best tijdig in! :)

‚ā¨ 84,00
*
*
*