Er komen nieuwe lessen bij Ingeborg! Whoop whoop!

donderdag 1 februari 2024

Super blij om te mogen aankondigen dat er een vervolg komt op de fijne samenwerking met Ingeborg! 

Ingeborg, die sympathieke madam die je kent van haar toffe tv-programma's zoals Blind Getrouwd en Blind Date, heeft mij uitgenodigd in haar studio in Brugge. En jij kan er bij zijn!

De komende maanden nodigen Ingeborg en ik je namelijk uit om deel te nemen aan onze Pilates Flow lessen in haar mooie, rustgevende studio. We willen je niet alleen laten bewegen, maar je écht laten genieten.

  • Ons thema is simpelweg: "No stress.” We willen samen met jou het voorjaar net iets fitter/fijner maken door de stress van je af te schudden, en ieder spiertje van je lichaam te laten genieten. We shapen jouw buik, rug, billen, benen en armen strak en laten je mentaal helemaal tot rust komen. 

  • In de studio van Ingeborg draait alles om ontstressen, en dat zetten we voort in onze Pilates Flow-lessen. We beloven je niet alleen een fysieke work-out, maar ook een emotioneel en mentaal moment voor jezelf.

  • Schrijf je nu in voor onze lessen en maak deel uit van deze plezante ervaring.  Zorg dat je er tijdig bij bent want de plekjes op deze speciale locatie zijn écht beperkt! 

  • Data: zaterdag 17/2, 20/4, 11/5, 22/6 (telkens van 9.30 tot 11 uur).

Kom je meegenieten met ons?
Say yes en schrijf je in via deze link! 

Liefs
Sofie