Fit Food Freedom Summer

Afbeeldingen van Fit Food Freedom Summer
Ben jij die sympathieke vrouw die graag geniet van het leven, maar vaak last heeft van eetbuien? Zie je jezelf vaak grijpen naar chips, koeken en snoep? Laat me je helpen om voorgoed controle te krijgen over die eetbuien en weer te genieten van lekker eten, zonder schuldgevoel!

BYE BYE Emo-eten

Laat me je helpen om voorgoed controle te krijgen over die eetbuien en weer te genieten van lekker eten, zonder schuldgevoel!

Dit scenario ken je wellicht: Je hebt een stressvolle dag gehad, en voor je het weet, zit je met een zak chips op de bank. Of je voelt je verdrietig, en die reep chocolade lijkt de enige oplossing. Je belooft jezelf steeds weer dat dit de laatste keer is, maar de kilo's blijven erbij komen en gaan niet meer weg. Die vicieuze cirkel van emotioneel eten houdt je gevangen, en je weet niet hoe je eruit moet komen.

Ik help je om deze cyclus te doorbreken met gespecialiseerde begeleiding in emotie-eten, lichaamsbeeld en stress. Samen ontdekken we de achterliggende emoties van je eetgedrag en werken we aan blijvende oplossingen en dus blijvend gewichtsverlies. Geen tijdelijke diëten, maar een duurzame verandering die je weer controle geeft over je eetgewoonten en je gezondheid.

Herkenbaar?

 • Je bent kilo's aangekomen die je maar niet kwijt raakt. Dat opgeblazen gevoel en je buikje storen je enorm.
 • 's Avonds op de bank kun je de verleiding van chips niet weerstaan en bij moeilijke momenten grijp je snel naar chocolade, koekjes en andere zoete lekkernijen voor troost.
 • De vicieuze cirkel is het lastigst. Na het snoepen voel je je schuldig en probeer je het goed te maken met strenge diëten. Bovendien ben je vaak zo moe.

Je bent Klaar

 • Om komaf te maken met emo-eten en die constante vermoeidheid in periodes van stress.
 • Om die vicieuze cirkel van schuldgevoel te doorbreken telkens je grijpt naar suiker.
 • Met strenge diëten die maar even werken en je nadien met een nog slechter gevoel opzadelen.

Kies uit het programma dat 't beste bij je past!

1. Summer Kickstart 

We knallen de zomer in met een stevige Summer Kickstart! Want jij geniet deze zomer, zonder schuldgevoelens en suikers die blijven plakken! In deze stevige kickstart pakken we dit aan:

 • Hoe we jou met minder suiker even hard laten genieten
  Ik laat je zien hoe je verborgen suikers herkent en nog meer kunt genieten van lekkers zonder dat ze blijven plakken. Hierna ken je de impact van suikers op je lichaam en mindset. En dat heeft effect op je weegschaal.

 • Hoe we ervoor zorgen dat jij je niet langer laat verleiden door chips en chocolade die je vanuit de kast roepen
  Zit je constant weer die chips of ander lekkers te eten omdat je er niet aan kunt weerstaan? Ik help je ervan af! Leer hoe je je eetgewoonten kunt herkennen en veranderen voor een blijvende gezonde levensstijl.

 • Hoe we ervoor zorgen dat jij niet meer uit beloning of troost suikers in je mond stopt
  Jij houdt alle ballen hoog, combineert jouw drukke job met al die to do's die thuis op jou wachten. Je beloont jezelf dan ook graag eens met al dat lekkers, vooral omdat het zo druk is en je vaak niet weet met wat eerst te beginnen. Ik leer je hoe je beter al die 'moetjes' inplant, laat je er ook helemaal anders naar kijken en ik beloof je: je zult anders naar beloningseten kijken maar ook helemaal anders naar hoe jij nu jouw dagen invult... Wij gaan het helemaal anders aanpakken en die patronen doorbreken! Zorg dat je er klaar voor bent! 

Na deze kickstart heb je de tools en inzichten voor blijvende veranderingen. Doe mee en maak van deze zomer jouw beste ooit! We zorgen ervoor dat jij je weer keigoed in je vel voelt! Met meer energie en een super goed gevoel wanneer jij voor je kleerkast staat!🌟

2. Summer All-In 

Laat je de hele zomer in groep coachen door mij. Op het einde voel en zie je het verschil! Samen pakken we je eetgewoonten aan en werken we aan een energiekere en strakkere jij. Eindelijk pas jij terug in je favoriete kleedje! 

In het all-In traject gaan we all the way! Lees er hieronder alles over!

3. Academy 

Geniet van onbeperkte toegang tot deze waardevolle en uitgebreide Academy. Deze is speciaal ontworpen om jou te helpen je strijd tegen emotie-eten te overwinnen. Volg je eigen traject in jouw tempo en ontdek hoe je eindelijk terug kunt genieten van al die lekkernijen zonder dat die blijven plakken.

Speciale Actie: Kies voor het Summer All-In pakket en ontvang zowel de Summer Kickstart als de Academy erbij! Deze actie is geldig tot zondag 16 juni 23:59.

Dit is hoe we samen aan de slag gaan!

Optie 1 - Summer Kickstart

We knallen de zomer in met een driedaagse waarin je alles leert over hoe je de komende zomerweken extra kunt genieten, zonder schuldgevoel en zonder dat de suikers blijven plakken!

Dag 1 - Sweet & Sneaky - Hoe we jou met minder suiker even hard laten genieten

Inzicht in Suikers: Ontdek waarin suikers verstopt zitten en hoe je kunt genieten van lekkernijen zonder schuldgevoel. Je krijgt van mij lekkerrrrre receptjes en heel veel goeie tips en inzichten! Vaak zitten suikers stevig verstopt in dranken en voeding waar je dagelijks van geniet. Ik heb dan liever dat jij extra mag genieten van een goeie reep chocolade dan dat je suikers binnen krijgt zonder te weten dat er zoveel in je voeding en dranken zitten. De volgende supermarktbezoeken? Die doe je echt helemaal anders! Ik geef je ook een stevig inzicht van de impact van suikers op jouw lichaam én op jouw mindset! Het is een zotte wisselwerking. Dit inzicht zal je alvast helpen om helemaal anders naar al die zoete lekkernijen te kijken! ;) De eerste stap in ons emofood-traject!

Dag 2 - Habit Hack - Hoe we ervoor zorgen dat jij je niet langer laat verleiden door chips en chocolade die je vanuit de kast roepen

Gewoonte-eten onder de loep: Leer hoe je je eetgewoonten kunt herkennen en veranderen voor een blijvende gezonde levensstijl. Chips in de zetel? Of die koekjes bij 't koffietoestel op je werk? Of thuiswerken en merken dat je veel meer gesnoept hebt dan je eigenlijk van plan was, of... Mogelijk roept het ook allemaal even hard om opgegeten te worden. Herken je wellicht? Om nog maar over die extra kilo's te zwijgen die er de voorbije periode zijn bijgekomen. We leren je dat emotie-eten af en gaan voor een gezond gewicht!

Dag 3 - Juggling Life - Hoe we ervoor zorgen dat jij niet meer uit beloning of troost suikers in je mond stopt

jij bent die vrouw die alle ballen hoog houdt en zo goed voor anderen zorgt! Op je werk, thuis... Ik geef je tips om jouw planning beter te organiseren, om jouw boodschappen efficiënter te doen, meer energie over te houden op het einde van de dag. Zelfzorg? Ik weet dat je daar op vandaag amper tijd voor hebt, en daar ga ik je bij helpen! Want gebrek aan zelfzorg is net die reden waardoor je bij thuiskomst na een vermoeiende dag aan de koeken wil zitten. Wij gaan voor een andere oplossing!

Zeer waardevolle sessies waarbij we voor onmiddellijke actie gaan, al tijdens de sessies! Met deze adviezen kan je dus onmiddellijk aan de slag!

De sessies vinden plaats op maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 juli, telkens van 16 tot 19 uur.
Online, via Zoom, replay onbeperkt beschikbaar!

Schrijf hier in!

Optie 2 - Summer All-In

Groepscoaching in juli en augustus die je écht verder helpt 

Zit je vast in die ambetante vicieuze cirkel van emotie-eten, stress en een negatief zelfbeeld? Dit zomertraject biedt jou de begeleiding die je nodig hebt om hier definitief mee af te rekenen. Als voedingspsycholoog gespecialiseerd in emotie-eten, lichaamsbeeld en stress, geef ik je tijdens onze groepssessies de inzichten en opdrachten die je tot actie aanzetten. Stel je voor dat je eindelijk je doelen behaalt en behoudt, inclusief een gezond gewicht dat blijvend is. Daar teken je toch voor?

De ondersteuning vanuit de community is een enorme meerwaarde! Je krijgt support van mij én van gelijkgestemden die met dezelfde uitdagingen kampen als jij. Deze uitwisseling en steun zijn cruciaal op momenten dat je het extra moeilijk hebt. Sta je ervoor open, dan maak je zelfs nieuwe vriendinnen die jou volledig begrijpen en bij wie je je nooit hoeft te schamen.

We zorgen dat je terug in je zomerrokje past

Niemand heeft iets aan kennis alleen. Wil jij weer stralen in je favoriete rok? Dan gaan we daar samen voor! Met mijn opdrachten krijg je niet alleen inzichten, maar zet je ook daadwerkelijk stappen vooruit. Wij stoppen niet totdat jij je weer fantastisch voelt in je eigen huid. Samen werken we naar een blijvend gezond gewicht en een zelfverzekerd, energiek leven. Jouw welzijn is onze topprioriteit!

Online academy met uitleg over écht ALLES wat met emofood te maken heeft

Je krijgt toegang tot de online Academy waar letterlijk alles waar je maar aan kunt denken, stap voor stap is uitgelegd. Je leert waarom je naar zoetigheid hunkert en hoe je dit kunt voorkomen, met praktische adviezen voor gezonde eetgewoonten. Ontdek hoe je emoties gezond kunt verwerken zonder chocolade of chips en krijg controle over je eetgedrag. Je spijsvertering verbetert, je energieniveau stijgt en je zelfbeeld wordt positiever. Geniet van constante energie, een strakkere buik en stop met emotioneel eten. Je leert precies wat je moet doen én hoe.

Dagelijkse support en coachings

Je kunt mij dagelijks bereiken met al jouw vragen. Alles mag je delen. Als je tegen iets aanloopt, sta je er niet alleen voor. Ik zorg dat je diréct verder kan. En dat is net het verschil tussen een klassieke begeleiding bij een diëtist of psycholoog waar je je vragen pas in een volgend gesprek kan stellen (of soms lang moet wachten op een afspraak).

Coachings (replay onbeperkt beschikbaar)!
 • Vrijdag 12 juli van 19 tot 21 uur – Feestelijke kick-off coachingscall met bubbels
 • Zondag 28 juli van 9.30 tot 11.30 uur – Coachingscall
 • Vrijdag 9 augustus van 19 tot 21 uur – Coachingscall
 • Zondag 25 augustus van 9.30 tot 11.30 uur – Coachingscall met feestelijke Graduation!

Schrijf hier in!

Optie 3 - De Academy

Jij krijgt toegang tot mijn Academy, waar mijn cliënten allemaal zoveel uit halen! Maak je klaar voor een groot aanbod aan video’s, tools, SOS-templates, recepten, boodschappenlijstjes en meer (die onbeperkt voor je beschikbaar blijven).

Ik leer jou binnen no time alles wat je moet leren om eindelijk dat emotie-eten onder controle te krijgen. Het blijft niet bij kennis verwerven. We gaan samen voor een zotte transformatie en dus naar een gezond gewicht dat blijvend is!

Dit traject volg je op eigen tempo, op de momenten die voor jou 't beste passen. Je blijft onbeperkt toegang hebben tot al het materiaal. 

Ik vertel je even wat je allemaal leert, het is echt zot!

 • Je leert waarom je steeds al die koekjes in je mond wil stoppen en hoe je dit kunt voorkomen. Je zult dus niet meer betrapt worden met je hand in de doos koekjes.

 • Je krijgt praktische adviezen om gezonde voedingspatronen te ontwikkelen én vol te houden, zodat je niet meer elke zondagavond tegen jezelf hoeft te zeggen dat je vanaf maandag op dieet moet.

 • Je leert je emoties op een gezonde manier te verwerken, zonder dat je daarbij chocolade of chips nodig hebt. Dit helpt je om niet meer naar al dat lekkers te grijpen wanneer je je rot voelt. Omdat chocolade geen echte therapeut is, ook al zouden we dat graag willen. :)

 • Je krijgt inzicht in veelvoorkomende valkuilen bij het omgaan met die eetbuien en hoe je die kunt vermijden, waardoor je niet meer stiekem hoeft te snoepen en lege verpakkingen wil verbergen.

 • Je leert technieken om terug the boss te worden over jouw eetgedrag en emotioneel eten te verminderen, zodat je je niet meer schuldig hoeft te voelen na een eetbui.

 • Je hunkering naar koekjes en andere zoete lekkernijen zal afnemen, waardoor je er ook niet constant naar zal blijven verlangen.

 • Je spijsvertering zal verbeteren, wat resulteert in een minder opgeblazen gevoel en strakkere buikzone. Hallo lievelingsjeans!

 • Je kunt eindelijk terug in je spiegel kijken en daar genieten van hoe goed jij eruitziet!

 • Je zult een constante energie ervaren, gedurende de dag, zonder de bekende middagdipjes.

 • Je leert hoe je kunt stoppen met eindeloos brol te eten.

Schrijf hier in!

Extra Bonussen - mis ze niet!

 1. FFF Boss Mok: Voor de eerste 10 ladies die voor FFF Summer All-In gaan!
 2. Individuele Coaching: Een privé-sessie met mij voor de eerste 3 inschrijvers die voor FFF Summer All-In gaan!
 3. EmoFood Power Bundle: Ter waarde van €127, inclusief trackers, recepten, suikervrije tips, boodschappentips, gezonde supermarktopties, emofoodmomenten handlen, en stress-trackers. Deze bonus is beschikbaar voor iedereen die zich vóór donderdag 13 juni 23:59 inschrijft voor één van de drie trajecten! 

Schrijf je nu in en ontdek hoe je voorgoed afscheid neemt van die struggles met chocolade, chips, koekjes, en zoveel meer lekkers! We zorgen dat het niet langer meer blijft plakken!

Schrijf je in en mis deze kans niet! De plaatsen zijn beperkt! 

Kies dus jouw favoriete programma!

Denk eens aan al het geld dat je al hebt uitgegeven aan diëten die niet werkten, en de kosten van al die chocolade, chips en meer. Het is tijd om het anders aan te pakken! Je kunt doorgaan zoals je nu doet en nog meer diëten proberen die je alleen maar slechter laten voelen (want diëten mislukken, restricties werken niet), of je kunt kiezen voor een radicale verandering!

1. Summer Kickstart (€197)

De perfecte start om je eetgewoonten te veranderen met een intensieve aanpak bij de start van de zomer! Na deze kickstart heb je de tools en inzichten voor blijvend gewichtsverlies. Doe mee en maak van deze zomer jouw beste ooit! We zorgen ervoor dat jij je weer keigoed in je vel voelt. Met meer energie en een super goed gevoel wanneer jij voor je kleerkast staat! Betaal in één keer (€197), in 2 keer (€107 per keer), in 3 keer (€74 per keer)

2. Summer All-In (€527) - inclusief Summer Kickstart (€197) en Academy (€449)!

Laat je de hele zomer in groep coachen door mij. Op het einde voel en zie je het verschil! Samen pakken we je eetgewoonten aan en werken we aan een energiekere en strakkere jij. Eindelijk pas jij terug in je favoriete kleedje! 

Geniet van de coaching én de Academy - en als je tijdig inschrijft krijg je er ook nog de Summer Kickstart helemaal bij! Geen zak chips of chocoladewafel die bij jou nog blijft plakken! Betaal in één keer (€527), in 2 keer (€279 per keer), in 3 keer (€189 per keer)

3. Academy (€449)

Geniet van onbeperkte toegang tot deze waardevolle en uitgebreide Academy. Deze is speciaal ontworpen om jou te helpen je strijd tegen emotie-eten te overwinnen. Volg je eigen traject in jouw tempo en ontdek hoe je eindelijk terug kunt genieten van al die lekkernijen zonder dat die blijven plakken. Betaal in één keer (€449), in 3 keer (€157 per keer), in 4 keer (€119 per keer). Je blijft onbeperkt toegang hebben tot de volledig Academy!

Speciale Actie:

Kies voor het Summer All-In pakket en ontvang zowel de Summer Kickstart als de Academy erbij voor slechts €527! Deze actie is geldig tot zondag 16 juni 23:59.

Geniet als Fit Food Freedom-deelnemer steeds van stevige kortingen op events en nieuwe coachings!

Veelgestelde Vragen

Wanneer start Summer All-In? Het traject start op 1 juli! En leuk nieuws! Je krijgt vanaf maandag 17 juni al toegang tot de volledige Academy! 

Hoe lang heb ik toegang tot de materialen? Onbeperkt. Geen lastige momenten meer dus! Je blijft mij onbeperkt aan je zijde hebben!

Kan ik in termijnen betalen? Ja, ik bied flexibele betaalopties aan. Je kunt kiezen om in één keer te betalen, in 2 termijnen of in 3 termijnen.

Wat als ik vragen heb tijdens het traject? Je krijgt continu ondersteuning van mij. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij elke stap. Ga je naar een diëtist of psycholoog, dan kan je pas met je vragen terecht in je volgend gesprek. In dit traject kan je ook tussen de coachings met al je vragen bij mij persoonlijk terecht!

HIER SCHRIJF JE IN!

Optie 1 - FFF Summer Kickstart: schrijf hier in!

Optie 2 - FFF Summer All-In: schrijf hier in!

Optie 3 - The Academy: schrijf hier in!

Liever individuele (1:1) coaching? 

Dat kan! 

Plan hier een gesprek met mij, zodat we samen kunnen bekijken of dit iets voor jou is! 

Ik begeleid slechts een beperkt aantal cliënten tegelijk. Contacteer mij tijdig en we bekijken of er een match is!