HIIT - CIRCL Mobility - NIEUW

Afbeeldingen van HIIT - CIRCL Mobility - NIEUW
In deze work-out hoef je niet te kiezen tussen cardio (vetverbranding) of meer flexibiliteit en mobiliteit, want je krijgt het allemaal in één les! Maak kennis met HIIT-CIRCL Mobility™ (de gloednieuwe van de groep Zumba - Strong Nation).

Een prachtige combi en meteen ook de gloednieuwe trainingsmethode vanuit de groep Zumba – Strong Nation.

Deel één bestaat uit een pittige HIIT / intervaltraining met als doel: een stevige fatburn.

In een belangrijk complementair tweede deel geniet je van een training gericht op flexibiliteit en mobiliteit. Dat is erg belangrijk als je voor een nog sterker en gezonder lichaam wil gaan. We combineren rek- en flexibiliteitsoefeningen met gecontroleerde oefeningen die de bewegingsvrijheid van je gewrichten vergroten. Zeg meteen YES tegen meer kracht & een betere coördinatie en stabiliteit.

Toegankelijk voor zowel de beginner als de gevorderd sporter.

Na deze reeks zit je niet alleen beter in je vel door de stevige HIIT-fatburn, maar zullen jouw spieren ook een ferme boost gekregen hebben! Laat dat zomertje maar komen!

 • VOLZET - HIIT - CIRCL Mobility op dinsdag om 19 uur in Steenbrugge | laatste plaatsen | 6 lessen - 16/05 t.e.m. 20/06.

  Deze reeks is volzet. Plekje op de wachtlijst is mogelijk via fitcoachsofie@outlook.be - ik duim dat je snel kunt aansluiten!
  Beschikbaarheid:: Volzet, uitverkocht of (nog) niet beschikbaar!
  € 51,00
  *
  *
  *