Kom naar de groepslessen met een stevige korting!

vrijdag 17 november 2023

Wat staat er op het programma voor Pink Friday bij Fitcoach Sofie?

Dit is het DEALTJE, eenmalig tot 23.59 uur en zolang de voorraad strekt! 🚀đŸ’Ĩ💃

CADEAU 1:

Jij kiest er een plezante losse groepsles uit en je krijgt die aan een STEVIGE KORTING! Shoppen kan tot 23.59 uur (tenzij eerder uitverkocht natuurlijk). 😉 Terug goed in je vel, daar gaan we samen voor!!

CADEAU 2:

Iedereen die vanavond een losse les boekt, krijgt er - naast deze ferme korting - nog iets bij! Omdat ik er de voorbije weken zoveel vraag naar kreeg, deel ik receptjes voor lekkere sneukelsnacks voor in de zetel! Want ik weet het, na een sportles in de zetel jumpen met een zak chips. Het is lekker, maar ik geef je graag andere alternatiefkes! Die ook nog eens goed zijn voor 't herstel van je spieren na de les. Lekker Ên gezond! En ook je broeken zullen je dankbaar zijn. Enkel deze avond voor: 8 EUR (Les + SneukelSnacks i.p.v. voor 37 EUR)! đŸ’Ē😊

Waarom investeren in je gezondheid zo belangrijk is?
🌈 Het verbetert je humeur, zorgt voor meer energie, en het helpt je beter om te gaan met stress - iets waar we allemaal wel een beetje extra van kunnen gebruiken, nietwaar?

Waarom ik dit doe?
Omdat ik geloof dat gezondheid het mooiste cadeautje is dat je jezelf kunt geven. En op Pink Friday (nog eens onze kleur ook! ;)), wil ik je uitnodigen om jezelf dat cadeau te geven. 🎁
Ideaal als je eens van onze lessen wil komen proeven OF als je graag een extra uurtje sportief genot (en welverdiende me-time) met ons wil reserveren. 
😉

Geen drukke winkels, geen brol-aankopen. đŸ˜‰
En weet je wat het mooie is? Door voor lokaal te kiezen (dat is waardoor Pink Friday is ontstaan), steun je niet alleen je eigen gezondheid, maar ook de lokale ondernemers (zoals Fitcoach Sofie).

Op vrijdag 17 november om 18 uur worden ze dus opengezet!
Hou deze pagina in de gaten, zou ik zeggen. :)
Of... Zet je wekker! Het aantal beschikbare tickets is beperkt! 📩

Tot vrijdag, om 18 uur! 
Heel veel liefs,
Sofie