Losse Les - Combi-les Pilates Flow - Piloxing SSP (fusion) op woensdag 22/11 om 20.15 uur in Sint-Michiels (PINK FRIDAY)

Afbeeldingen van Losse Les - Combi-les Pilates Flow - Piloxing SSP (fusion) op woensdag 22/11 om 20.15 uur in Sint-Michiels (PINK FRIDAY)
*CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* Immaculataschool, Sint-Michiels.

In deze les combineren we twee energieke combi's: de Piloxing SSP in deel 1, de Pilates Flow in deel 2! 

Piloxing is gekend voor work-outs op toffe, energieke beats en in deze les combineren we twee programma's: Piloxing SSP en Pilates Flow by Piloxing. Deze laatste is gloednieuw en ik ben vereerd om als één van de allereerste deze les te mogen geven. :)

  • Piloxing SSP?

Dat is een hemelse combi van boksen (bye stress), dans (energieke, eenvoudige moves) en pilates (BBB). De les is gebaseerd op de intervalmethode, waardoor je afwisselend pittige en minder pittige oefeningen combineert en zo in een stevige fatburn-zone sport. De DJ-beats geven je 't gevoel dat je op een party staat. We trainen full body, met focus op een sterke core. Hallo buik- en rugspieren! 

  • Pilates Flow by Piloxing?

Pilates in een energiek Piloxing-jasje! Denk aan Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. 

Wil je werken aan je houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling? Pilates Flow by Piloxing is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het focust op lichaam én geest, dus het is niet alleen goed voor jouw sterke en lenige body maar het brengt ook rust in het koppeke. ;) 

Waarom Pilates Flow by Piloxing? Het heeft veel voordelen: een betere balans, coördinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus én bye bye stress! 

Meenemen: eigen matje. Toegankelijk voor beginners en gevorderd sporters. Je zult zeker genieten. ;) 

PINK FRIDAY SUPERDEAL!

8 EUR voor een losse groepsles én de SneukelSnacks (twv 37 EUR)!

Geldig op vrijdag 17 november van 18 uur tot 23.59 uur of zolang de voorraad strekt. Bestel je ticket tijdig om zeker te zijn van jouw plekje!

€ 8,00
*
*
*