Losse Les - FIT-MIX (Piloxing SSP) op zondag 09/06 om 10 uur in Sint-Andries

Afbeeldingen van Losse Les - FIT-MIX (Piloxing SSP) op zondag 09/06 om 10 uur in Sint-Andries
*CONDITIE / STRENGTH / BODY & MIND* Manitobaschool, Sint-Andries. Les op zondag, om 10 uur. Op zondag 09/06 staat op veelvuldig verzoek onze zaaaalige Piloxing SSP op 't programma! Wees welkom! Zeker en vast ook toegankelijk voor beginnende sporters! Proef effe van de Piloxing SSP: https://www.youtube.com/watch?v=gSda_X0g0T0 Lesgever: Sofie
Op zondagochtend heb ik iets plezants voor je in petto! Maak kennis met onze nieuwste FIT-MIX! Op veelvuldig verzoek verrassen we je elke zondag met een andere populaire sportles die je fit en gezond houdt. Van de energieke Piloxing SSP tot de vetverbrandende fatburner-abs, en van de spierversterkende Abs & Booty tot nog veel meer.

Verwen jezelf met een mix van de lesjes uit mijn aanbod. Iedere week krijg jij een andere plezante les! Je hoeft dus niet meer te kiezen, jij geniet van de voordelen van alle lessen!

Jouw zondag wordt je favo dag! Da's zeker! ;)

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, FIT-MIX is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerde en dynamische training. Je zult genieten van de toffe sfeer, de zaaaaalige beats en de leuke vibes van mijn groep. 

Geen weekendcalorie die zal blijven plakken! ;) See you soon bij FIT-MIX!

Meenemen: eigen matje.

Lesgevers: Sofie & Amy wisselen iedere week af. 

€ 10,00
*
*
*