Op veelvuldig verzoek is hij daar! Een nieuwe Beach BBB op 9 juli!

maandag 29 mei 2023
Stel je eens voor: de zon schijnt, het zand kriebelt tussen je tenen en er is een zalig verkoelend zeebriesje dat je huid streelt. Sounds great. Niet? ;)

Op het mooie strand van Wenduine gaan we samen genieten. Met deze plezante Beach BBB combineren we de beste elementen van cardio, krachttraining en core-oefeningen, allemaal op het strand. Een zomers lijf op de plek bij uitstek dus. ;)

Samen gaan we calorieƫn verbranden, spieren versterken en je conditie verbeteren, terwijl je geniet van het mooiste strand van Belgiƫ. (mijn roots zitten daar, ik kan niet anders dan mijn stranddorpje te promoten ;))

Na deze plezante workout kun je ervoor kiezen om er een dagje aan zee aan te koppelen. Denk aan... heerlijk ontspannen en genieten van de zon op het strand. Neem een verfrissende duik in de zee, trakteer jezelf op een gezonde smoothie en relax... 

Dussss... Leg alvast je strandhanddoek klaar en sluit je aan bij deze exclusieve groepsls Beach BBB! Ik organiseer deze eenmalig, omdat julie er mij om bleven vragen na onze vorige toffe editie!

Let op: plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in en reserveer jouw plekje tijdig! Helllooooo Summer Body!

Schrijf je hier meteen in: Beach BBB in Wenduine / Kom meegenieten op zondag 9 juli om 10 uur (losse les, op veelvuldig verzoek)! | Fitcoach Sofie: sportlessen Brugge