Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels (sept-okt '24)

Afbeeldingen van Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels (sept-okt '24)
*BODY & MIND* Immaculataschool, Sint-Michiels. Pilates Flow by Piloxing op maandag om 19 uur in Sint-Michiels Sept: 2, 9, 16, 23, 30 Okt: 7, 14, 21 Lesgever: Sofie
🌟 Pilates Flow, dat is...
  • Mmmmm ontspanning enn... Aaawwwtsj ik heb spiertjes! Dat is de mooie samenvatting van dit lesje! 😍

  • Beginners en gevorderden welkom voor een fijne core-training en een verwennerij voor buik, rug, billen en armen.

  • 60 minuten Pilates op heeeeerlijke beats met een unieke flow & helemaal volgens de principes van de befaamde master in Pilates: Joseph Hubertus Pilates. 

  • Waarom Pilates Flow?  Pilates Flow is een effectieve work-out die diverse spiergroepen tegelijk versterkt en rekt en dat met als doel: een evenwichtig en soepel lichaam krijgen. Het heeft veel voordelen: een betere balans, coördinatie, kracht en lenigheid. En mentale rust. Een sterker lichaam dus én bye bye stress!

  • Top voor wie graag geniet van een fijne shape (in 't bijzonder voor de buik en billen) en ook graag een uurtje zen voor zichzelf wil. Je gaat compleet ontspannen naar huis. Een belofte! Hier laat je écht alle stress achter! Een top-les ook voor wie kampt met rugproblemen!! Veel kiné's verwijzen naar mijn Pilates Flow door. 💦💪

  • Meenemen: eigen matje en je warmste smile! Voor de rest zorgen wij! 

PS Op woensdag om 20.20 uur is er een fusion-les waarbij de Pilates Flow gecombineerd wordt met Piloxing SSP. Schrijf je best tijdig in! :)

€ 84,00
*
*
*