Sip & Fit - Klinken we samen op een heet zomertje? #cheerstosummer

zaterdag 3 juni 2023

Op donderdagavond 6 juli sta ik klaar om jou te verwelkomen in een wel zeer bijzondere setting, namelijk die van Brouwerij De Halve Maan! Denk aan... Een exclusieve rondleiding door de brouwerij.

We krijgen niet alleen een kijkje achter de schermen, maar we gaan ook genieten van de heerlijke brouwsels die hier worden gemaakt. En natuurlijk kunnen we niet om mijn persoonlijke favoriet heen: de Brugse Zot! 😉 Oops.

Dat, veel lekkers Ên een unieke Fitcoach Sofie-touch. Jij gaat met extra ge-shape-te billen naar huis. Dat is mijn enige hint. 😉 Dat zit allemaal in ’t pakket op 6 juli. De plaatsen zijn beperkt. Zorg dus dat je er tijdig bij bent! Ik beloof je dat je over deze avond nog lang zult napraten. 😉

Dusssss dit zit allemaal in jouw ticket: unieke rondleiding, XL-degustatie van de allerbeste biertjes met lekkers (yum!), een tof souvenir en een fit-sessie waarbij vooral jouw billen heel erg zullen nagenieten. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Schrijf rechtstreeks in via: SIP & FIT - Zomerevent Fitcoach Sofie (donderdag 6 juli - Brouwerij De Halve Maan) | Fitcoach Sofie: sportlessen Brugge 

Vol = vol!