VOLZET - Strong Nation op maandag om 20.30 uur in Sint-Andries | 8 lessen | sept-okt '23

Afbeeldingen van VOLZET - Strong Nation op maandag om 20.30 uur in Sint-Andries | 8 lessen | sept-okt '23
Deze reeks is volzet. Stuur mij een mailtje via fitcoachsofie@outlook.be voor een plekje op de wachtlijst. ;) *CONDITIE / STRENGTH * Manitobaschool, Sint-Andries. Lesdagen op maandag: 4, 11, 18, 25 september – 2, 9, 16, 23 oktober. Niet op feestdagen en niet tijdens de herfstvakantie.
Maak je klaar voor Strong Nation - dé workout die je een stevige fatburn zal bezorgen en je lichaam doet trillen van energie! ;)

Strong Nation is geen gewone workout, het is een explosieve combinatie van cardio & kracht. Laat je meeslepen door de opzwepende beats. Ik begeleid je graag terwijl je er alle stress uit smijt en jezelf tot het uiterste pusht. 

Samen gaan we hiervoor: een ferme boost voor je conditie, een stevige fatburn en een verwennerij voor je spieren. ;) Deze high-intensity intervaltraining is ontworpen om je hele lichaam te laten genieten en je in topvorm te brengen. 

Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of net begint, Strong Nation is voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en plezierige workout.

Jouw buikspieren zullen je dankbaar zijn, maar ook je billen en armen krijgen een stevige boost.

Zonder twijfel de les waar je het snelst resultaten opmerkt! De energieke beats krijg je er zo bij! 😉

Voor de sporter die graag snel resultaat wil zien.

Meenemen: eigen matje.

€ 80,00
*
*
*