ZOMERLES - 90s & Nillies Fatburner op donderdag 8 augustus om 20 uur in Tillegembos

Afbeeldingen van ZOMERLES - 90s & Nillies Fatburner op donderdag 8 augustus om 20 uur in Tillegembos
ZOMERLES - 90s & Nillies Fatburner op donderdag 8 augustus om 20 uur in Tillegembos

🌟 Welkom bij onze gloednieuwe les 90s & Nillies Fatburner - de 90s Burner in een nieuw jasje! 🎶 Terug naar de tijd van de Backstreet Boys, Gala, Virtual Zone, Spice Girls en de onvergetelijke hits uit de 90s & Nillies!

Laat ons even terugkeren in de tijd, naar een periode waar het oké was om foute joggings te dragen, je kamer vol te hangen met posters van je favoriete boybands en niet te vergeten: je voeten te soigneren met hippe plateauzolen. 🕺💃

Voel je het al? Jawel, hoor, we gaan terug naar de 90s en Nillies, want geef toe: de muziek die toen gemaakt werd is toch nog steeds onweerstaanbaar? Ik word er alvast instant vrolijk van, hopelijk jij ook?

Welkom in deze plezante reeks ‘90s & Nillies Fatburner’! 💥

Samen gaan we vooral véééél calorieën verbranden én ons amuseren op die goeie ouwe 90s en Nillies beats! Iedere week een ander feestje! Je zult nooit beseffen dat je aan ’t sporten bent. De dag erna wel natuurlijk. 😉🔥

Waarom meedoen aan onze 90s & Nillies Fatburner?

  • Intensieve Calorieverbranding: Verbrand overtollige calorieën en vetten op een leuke en energieke manier!
  • Verbeterde Uithoudingsvermogen: Bouw je uithoudingsvermogen op terwijl je beweegt op de opzwepende hits uit de jaren 90 en 2000.
  • Spierversteviging: Versterk en vorm je spieren, inclusief buik, benen en armen, voor een strakker en gespierder lichaam.
  • Stressvermindering: Laat alle spanning en stress van de dag achter je terwijl je geniet van deze zalige Fatburner-les!
  • Verhoogde Energie: Voel je energieker en gemotiveerder na elke les, klaar om de wereld aan te kunnen. Say yes! Toch?

Jump for joyyyyy! 🎉

Deze les is toegankelijk voor beginners en gevorderde sporters, dus iedereen is welkom om mee te doen!

Lesgever: Jamie.

€ 10,00
*
*
*